Συγκεντρώνουμε
10 εκατομμύριο γκρίβνες

Έχει ήδη συγκεντρωθεί
319 808
Σκοπός 10 000 000 UAH 3.2%
Υποστήριξη του έργου
Share this...
Facebook
Twitter

Εξερευνούμε την Ουκρανία και μετατρέπουμε τις έρευνες μας σε χρήσιμο οπτικό υλικό που μπορεί ελεύθερα να χρησιμοποιηθεί για εκπαιδευτικούς σκοπούς, για να παρουσιάσουμε διάφορες περιοχές της Ουκρανίας και να προβάλουμε το ουκρανικό τουριστικό δυναμικό σε ολόκληρο τον κόσμο. Ως εκ τούτου, επενδύοντας με οποιοδήποτε τρόπο στο Ukraїner, επενδύετε στην Ουκρανία! Αν κρίνετε ότι το έργο που κάνουμε είναι χρήσιμο, έχετε την ευκαιρία να το υποστηρίξετε και να επηρεάσετε την μελλοντική του εξέλιξη.

Συγκεντρώνουμε 10 εκατομμύριο γκρίβνες

Όσα περισσότερα χρήματα θα καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε, τόσο πιο ισχυρή τεχνική υποστήριξη θα μπορούμε να έχουμε και επομένως θα έχουμε τη δυνατότητα να προετοιμάσουμε καλύτερο υλικό στο μέλλον.

50%

Ανανέωση του τεχνικού υλικού της αποστολής δηλαδή εξοπλισμός 360 μοιρών, drone, περισσότεροι υπολογιστές για να κάνουμε μοντάζ, οπτικά συστήματα

30%

Το ταμείο αμοιβών της ΜΚΟ Ukraїner

10%

UkraїnerCamp

10%

Τεχνική υποστήριξη για αρχειοθέτηση δεδομένων

Συγκεντρώνοντας χρήματα σημαίνει ότι θα αρνηθούμε την υποστήριξη από τους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες; Όχι ένα σημαντικό τμήμα των δαπανών της διαχείρισης υλικού, της ασφάλισης, της στέγασης και της διατροφής κατά τη διάρκεια των αποστολών εξακολουθεί να χρειάζεται χρηματοδότηση.

Ποιος το κάνει; Πώς;

Σήμερα το έργο αυτό διεξάγεται από μια ομάδα περίπου εκατό ενθουσιωδών εθελοντών που είναι πρωτοπόροι στον τομέα αυτό. Είναι άνθρωποι που ταξιδεύουν, καταγράφουν, επεξεργάζονται, μεταφράζουν, περιγράφουν, εξερευνούν και κάνουν πολλές άλλες δουλειές που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά, αφιερώνοντας δικό τους χρόνο, συναίσθημα και κόπο. Αυτοί οι άνθρωποι ζουν στην Ουκρανία, στην Πολωνία, στην Τσεχία, στη Γερμανία, στην Αυστρία και στη Γεωργία.

Κατά τη διάρκεια της παραγωγής του έργου, μας υποστήριξαν από την Raiffeisen Bank Aval, την τουριστική εταιρεία Kiy Avia, την Land Rover, την εταιρία μεταλλικού νερού Morshinska, την αλυσίδα πρατηρίων καυσίμων OKKO, την “FEST”, την YedynkaDGTL, την Depositphotos και άλλες. Χάρη στην υποστήριξη των συνεργατών το έργο ξεκίνησε και εδώ και ενάμισι χρόνο συνεχίζει να εμπνέει με τις ιστορίες που καταγράφει.

Μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς

Για να κάνουμε το Ukraїner ακόμα καλύτερο και πιο ποιοτικό, χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας

Για τη χρηματοδότηση προσφέρω

Μπορείτε να στείλετε οποιοδήποτε ποσό άπαξ ή να κάνετε μηνιαία συνδρομή. Το ποσό της υποστήριξης σας μπορεί να είναι ίσο με την τιμή ενός εισιτηρίου στο κινηματογράφο ή κάτι περισσότερο – εξαρτάται από τις δυνατοτητές σας. Αυτό θα εξασφαλίσει την σταθερή ανάπτυξή μας και τη μόνιμη υποστήριξη σας στο Ukraїner.

Συμμετοχή στην ομάδα Συμμετοχή στην ομάδα

Δεδομένου ότι αισθανόμαστε συνεχώς την έλλειψη χρόνου και ανθρώπινου δυναμικού, είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να αναζητούμε νέους εθελοντές. Αν μπορείτε να μας βοηθήσετε στην αποκωδικοποίηση βίντεο, στην μετάφραση και διόρθωση κειμένων, στην επεξεργασία βίντεο ή στον υποτιτλισμό ή αν είστε πρόθυμοι να συμμετάσχετε στην αποστολή ως φωτογράφος ή ως εικονολήπτης, συμπληρώστε την αίτηση για την συμμετοχή σας στην ομάδα.

Γίνε συνέταιρος Γίνε συνέταιρος

Μπορείτε να συμμετάσχετε ως συνέταιρος. Διαθέτουμε πολλές ευκαιρίες για συνεργασία και είμαστε έτοιμοι να εξετάσουμε διαφορετικές προτάσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειε

Αγορά προιόντων Στο κατάστημα

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε χρήσιμα, ποιοτικά και όμορφα αντικείμενα στο κατάστημα . Είμαστε πάντα χαρούμενοι να βλέπουμε τους ανθρώπους να φοράνε μπλουζάκια και φούτερ με το λογότυπο του Ukraїner. Από τα προϊόντα σουβενίρ, λαμβάνουμε μόνο το 30% του κόστους για την ανάπτυξη του έργου, αλλά αυτή είναι η μια από τις ευκαιρίες σας να φανείτε κομψοί και να μας βοηθήσετε ταυτόχρονα.

Όλοι, ανεξάρτητα από τη διαθεσιμότητα χρόνου, χρημάτων ή διάθεσης, μπορούν να μας βοηθήσουν: παρακολουθώντας τα κείμενα και τα βίντεο που βγαίνουν, διαβάζοντας και σχολιάζοντας τα, προτείνοντας καινούργια μέρη για επίσκεψη και επηρεάζοντας την ποιότητα του έργου μας με τις σκέψεις και τις πράξεις τους.

Υποστηρίξτε το έργο

Η συνεισφορά μου

Ή επιλέξτε άλλη
μέθοδο μεταφοράς

ή μέσω QR κώδικα από κινητό

ή μέσω QR κώδικα από κινητό

ή μέσω QR κώδικα από κινητό

Should you have any questions or requests, feel free to contact: [email protected]